Tuindeuren


Kunststof tuindeuren


Tuindeuren van NDB Rotterdam in kunststof zorgen voor een extra ruimtelijk effect. Huis en tuin lijken één te worden.

Deuren zijn er in alle soorten en maten, ook als het gaat om kunststof deuren. Zo biedt NDB Rotterdam voor uw terras of balkon een breed assortiment in kunststof tuindeuren. Kunststof tuindeuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van klassieke vormgeving tot moderne varianten.

Kleuren
Er is keuze uit een enorm palet aan kleuren. Daarbij kunt u denken aan alle RAL-kleuren, maar ook aan verschillende houtdessins. Dessins die niet van echt hout te onderscheiden zijn. De deuren zijn voorzien van dubbel uitgevoerde rubberdichtingen waardoor een optimale wind- en waterdichting mogelijk is. Kunststof tuindeuren van NDB Rotterdam kunnen worden uitgerust met meerpuntsluiting. Deze sluiting is inbraakwerend en sluit perfect af.

Betrouwbaar
In ons wisselende klimaat hebben onze ramen en deuren het flink te verduren. Een tuindeur moet dus tegen een stootje kunnen. Onze kunststof tuindeuren staan dankzij het KOMO-certificaat garant voor een hoge mate van betrouwbaarheid. Bovendien is het kunststof milieuvriendelijk, niet afbreekbaar, recyclebaar en gecontroleerd. De tuindeuren worden gecompleteerd door modern hang- en sluitwerk, dat de hoogste mate van veiligheid biedt volgens de laatste regelgeving. Onderhoudsvriendelijk dus, maar ook veilig!

 

Een nieuw uniek concept van NDB Rotterdam

Kunststof kozijnen: U hoeft nooit meer te schilderen met de kunststof kozijnen van NDB Rotterdam.
Deuren: Voordeuren, achterdeuren en balkondeuren van kunststof, deze deuren zijn onderhoudsarm.
Dakkapellen: Maak meer gebruik van uw zolder door het plaatsen van een dakkapel. 
Aanbouw: Binnen 3 dagen wordt er een aanbouw achter uw huis geplaatst!
Schuifpuien: Betrek uw tuin bij uw huis door het plaatsen van een schuifpui.
Veranda's: Het hele jaar door lekker buiten leven onder een terrasoverkapping.
Garagedeuren: Makkelijke toegang tot uw garage met een garagedeur.